geld lenen kost geld banner
Let op: Geld lenen kost geld.
Als kredietverstrekker van consumptief krediet ben je verplicht om de slogan Geld lenen kost geld goed zichtbaar in alle reclame en communicatie-uitingen te plaatsen. Ook mag een kredietverstrekker niet adverteren dat consumenten snel geld kunt lenen. Dit om te voorkomen dat consumenten impulsief en te makkelijk een lening afsluiten. De AFM, Autoriteit Financiële Markten, is toezichthouder en fluit kredietverstrekkers terug die zich niet aan deze regels houden.
SPF Economie ARTIKEL 5, 2: LET" OP, GELD LENEN KOST OOK GELD."
Modaliteiten: Overeenkomstig artikel 14 van het KB van 21 juni 2011 moet deze boodschap in bijzondere lettertekens voorkomen in de visuele" reclame: De boodschap let op, geld lenen kost ook geld moet worden opgesteld in een letterteken met een minimumwaarde van 7 punten en moet minstens 4% van de advertentieruimte innemen. Bovendien moet de boodschap, voor de reclame die verwijst naar het goedkoop of voordelig karakter van de kredietovereenkomst of aanspoort tot het verrichten van een nieuwe kredietopneming, worden opgesteld in dezelfde lettertekens als deze aangewend in de reclame ter aanduiding van dit bijzonder karakter of deze aansporing tot opneming.Ten slotte, In geval van reclame op het internet en als de boodschap slechts zichtbaar wordt door op een banner te klikken, dan staat de boodschap op een webpagina waarop alleen deze boodschap staat vermeld in schreefloze lettertekens die minstens even groot zijn als de grootste lettertekens aangewend in de banner.
e-books lenen online Bibliotheek.
De achtste rune. Seven of Druids. Tussen twee vuren. Eer en verraad. Het recht van de Radch. Ziel van ijzer. What We Find. Bekijk meer Fantasy Sciencefiction. Lijst van alle genres. E-books lenen: hoe werkt het? Over de online Bibliotheek.
Download banners financiële websites Geld lenen kost geld.
De banners zijn ook te downloaden in verschillende bestandstypes verpakt in een Zip bestand. Tags: banner geld lenen kost geld, banners finananciële websites, financiële websites banners, geld lenen kost geld logo, let op geld lenen kost geld banner, logo geld lenen kost geld.
Geboortekaartjes: Geboortekaartje online bestellen.
Met een eigen drukkerij, alle geboortekaartjes overzichtelijk in beeld, dagelijks nieuwe kaarten en trendy ontwerpen vind je hier altijd het perfecte geboortekaartje. Kies je favoriete geboortekaartje via onze overzichtelijke categorieën zoals: jongenskaartjes, meisjeskaartjes, kaartjes voor een tweeling, klassieke en stoere kaartjes en geboortekaartjes met een foto.
Wat kost een lening? Een lage rente bij Findio.
Geld lenen kost geld. Maar wat precies de kosten van jouw lening zijn, hangt onder meer af van de volgende zaken.: de hoogte van het bedrag dat je leent. de looptijd van jouw lening. jouw keuze voor een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet.
Let op! Geld lenen kost geld Independer.nl. Independer weblog. Independer.
Geld lenen kost geld. De waarschuwing Let op! Geld lenen, kost geld heeft geen invloed op de houding en keuze van consumenten die een lening gaan afsluiten. Dat blijkt uit een onderzoek van de Autoriteit Financiële Markten AFM in samenwerking met het ministerie van financiën. Verplicht vanuit overheid. We kennen de spreuk allemaal uit reclames op tv of op websites. Ook bij Independer laten we de tekst zien op paginas die gaan over geld lenen.
Betalen over 5 maanden zonder rente en extra kosten @ Wehkamp Pepper.com.
Hoe dan ook: dit soort constructies zijn inderdaad NIET geschikt voor mensen die niet met geld om kunnen gaan daar helpt geen enkele: Geld" lenen kost geld-banner" tegen maar tegen een ieder die een béétje kijk op z'n' budget heeft, zeg ik: Laat" die warmtepompdroger maar komen en doe voor vanavond maar een stukje ossenhaas."
Let op! Geld lenen kost geld werkt niet NOS. zoom in. Dit artikel bevat een video.
Schuld als een blok aan je been, vergezeld van een niet mis te verstaan Let op! Geld lenen kost geld' kredietaanbieders zijn door de AFM sinds 2009 verplicht om deze waarschuwing op te nemen in reclames en advertenties. Het" doel van deze waarschuwing, schrijft de AFM op zijn site, is" het bewustzijn van consumenten te verhogen over de mogelijke gevolgen van lenen."
Alternatief voor waarschuwing Geld lenen kost geld? Radar.
En ook voor de overheid geldt de simpele wijsheid Lenen kost geld. Alleen dan van de volgende generatie belastingbetalers en kiezers. Het logo boven de Tweede Kamer: De koningin met een blok aan haar been. BRON: Daan van Lent voor NRC.nl 2009. Berichten: 13173 Lid geworden op: 02 nov 2017 1604.: Re: Alternatief voor waarschuwing Geld lenen kost geld?
Home Peugeot.
Uw auto financieren bij Peugeot Betaalplan nu wel heel aantrekkelijk! Bereken met de budgetcalculator eenvoudig hoeveel u kunt lenen Naar de budgetcalculator. Onderdeel van peugeot.nl. Over Peugeot Betaalplan. Peugeot gebruikt cookies om het gebruik van de website voor u te optimaliseren.

Contacteer ons

Resultaten voor geld lenen kost geld banner