stayokay heemskerk heemskerk
Stayokay vacatures in Heemskerk augustus 2020 Indeed.nl.
Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Stayokay Vacatures in Heemskerk. Lees meer over werken bij Stayokay. Zie veelgestelde vragen en antwoorden over Stayokay. Stagiair Operations MVO. Wij zijn Stayokay en bij ons kun je logeren, van de Achterhoek tot aan Amsterdam.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Stayokay Heemskerk in Heemskerk Jeugdherberg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Stayokay Heemskerk in Heemskerk. Exploitatie van een jeugdherberg. Is dit uw bedrijf? Claim gratis en pas deze tekst aan. Eigenaar van dit bedrijf? Claim gratis uw vermelding. Kaartweergave Stayokay Heemskerk Heemskerk. Onze bezoekers over Stayokay Heemskerk in Heemskerk.
Werken bij Stayokay Heemskerk.
Stayokay Heemskerk is sinds 1933 gevestigd in Slot Assumburg. De zalen van Slot Assumburg zijn uitermate geschikt voor het vieren van bijzondere momenten zoals een huwelijk, verjaardag, jubileum of personeelsfeest. Daarnaast is het zeer goed mogelijk vergaderingen, trainingen, workshops en presentaties op onze inspirerende locatie te organiseren.
Stayokay Heemskerk Startpagina Facebook.
E-mailadres of telefoonnummer. Je bent hier naartoe geleid vanaf de niet-officiële pagina: Slot Assumburg. Bekijk meer van Stayokay Heemskerk op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Stayokay Heemskerk op Facebook. Nieuw account maken. Community Alles weergeven. 1.677 personen vinden dit leuk.
Assumburg Historische Kring Heemskerk.
Tegenwoordig is er een hostel van Stayokay in de Assumburg gevestigd. De grote vijver werd in 1933 gedempt met onverkoopbare bollen. Omdat de provincie Noord-Holland zo weinig kastelen telde werd besloten het gebouw te restaureren. Een bestemming als jeugdherberg waarborgde het sociale nut van het oude slot. Op 15 juli 1933 vonden de eerste trekkers er onderdak. Tijdens de oorlog van 1940/45 legerden de Duitsers zich in het kasteel. Na de bevrijding diende het als huis van bewaring voor een dertigtal politieke gevangenen. De Oranjerie na de restauratie. Het beheer over het gebouw wordt door de Rijksgebouwendienst gevoerd. Vooral sinds 1950 werd het kasteel met stukjes en beetjes gerestaureerd. De in de nabijheid gelegen oranjerie is rond 1965 gerestaureerd. Na de voltooiing van de restauratie van het kasteel zelf vond de feestelijke heropening van het hotel plaats in oktober 1980. Het slot zelf is alleen aan de buitenzijde zichtbaar. Zelfs op Open Monumentendagen is slechts een zeer beperkt deel van het slot toegankelijk. Men kan van boven op de muren uitkijken naar de weilanden in de omgeving. Het kasteel ligt aan de oostzijde van Heemskerk.
Stayokay Slot Assumburg in Heemskerk: een hostel in stijl Lisette Schrijft.
Sommige hostels bieden een ontbijt aan in buffetvorm, en op meerdere locaties is een bar en restaurant aanwezig. Op de website van Stayokay kun je precies zien wat er op welke locatie aanwezig is. Wij boekten een privékamer bij Stayokay Heemskerk.
Goedkoop overnachten in een kasteel: een bijzonder hostel in Heemskerk NH.
Een hostel in een kasteel: Stayokay Heemskerk. Als u goedkoop maar in stijl in de buurt van Amsterdam wilt overnachten moet u eens naar het bijzondere hostel Stayokay Heemskerk gaan. Dit hostel is gevestigd in een origineel middeleeuws kasteel, Slot Assumburg.
STAYOKAY HEEMSKERK Heemskerk, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking Tripadvisor.
Hoteldeals voor Heemskerk. Hotels in de buurt van Stayokay Heemskerk. Kenmerken van Stayokay Heemskerk. Stayokay Heemskerk Kamers. Kampeerterreinen in Heemskerk. De beste familiehotels in Heemskerk. Eco-hotels in Heemskerk. Zakenhotels in Heemskerk. Hotels met 4 sterren in Heemskerk. Populaire categorieën in Heemskerk.
Stayokay Heemskerk Heemskerk Netherlands.
Vous rencontrerez certainement des voyageurs venus de loin. Par son aspect unique et son emplacement central dans le nord de la Hollande, Stayokay Heemskerk est une destination prisée par toutes les nationalités. Le plupart des chambres se trouvent dans les étages du château. Heemskerk et ses environs offrent de nombreuses activités. À 3 kilomètres de l'auberges' de jeunessee trouve l'entrée' de la réserve nationale de dunes de Hollande du Nord, un parc national fantastique, idéal pour marcher ou faire du vélo à bicyclette. Vous pouvez aussi vous rendre en voiture aux petites stations balnéaires de Wijk aan Zee, Bakkum, Castricum ou Egmond aan Zee. Heemskerk se trouve également non loin de Alkmaar, Amsterdam et Haarlem.
Kasteel OrigineelOvernachten.
En je verwacht het misschien niet, maar in dit prachtige slot is Stayokay Heemskerk gevestigd. De grootse entree, de mooie zalen en de slotgracht maken dit tot een betoverende locatie. Alsof je in een sprookje bent beland! Lees meer Lees minder.

Contacteer ons

Meer resultaten voor stayokay heemskerk heemskerk