appartement te huur in heemskerk
58 appartementen in Heemskerk. Appartementen te koop in Heemskerk Nestoria.
bouwgrond te huur Heemskerk of. huis te huur Heemskerk. Wijk aan Zee., Laan Van Kanaän., Appartement te koop, Heemskerk. Wat er schuil gaat achter deze dertiger jaren voorgevel is echt onverwct. Er zit zoveel ruimte. 4 dagen geleden aangeboden door Speurders. Appartement te koop, Heemskerk. In de ruim opgezette wijk de die ligt deze flink uitgebouwde en goed onderhouden hoekwoning met gr.
Woningaanbod Maerelaan 9 21 Heemskerk Heemskerk Ik wil huren MVGM.
Een grote verscheidenheid aan winkels is in de directe omgeving aanwezig, met aan de achterzijde het Sint Agnes plantsoen, een rustig hofje in het centrum. Kortom, een perfecte woonlocatie midden in het fraaie centrum van Heemskerk. Het complex bestaat uit 15 appartementen verdeeld over twee bouwlagen en 600 m2 winkelruimte op de begane grond. De appartementen op de verdiepingen zijn te bereiken via de lift of het trappenhuis. Alle 3-kamerappartementen beschikken over een woonkamer met een open keuken, twee slaapkamers, een aparte berging en een balkon, dat op het zuiden is gelegen. Eén hoekwoning beschikt bovendien over een zolderverdieping. De toegang tot de 15 woningen bevindt zich aan de met glas afgesloten galerij. De woningen zijn vanuit de lifthal ontsloten. Alle 3-kamerappartementen beschikken over een woonkamer met een open keuken, een slaapkamer en een hobbykamer, een aparte berging en een balkon, dat op het zuiden is gelegen. Op de begane grond is voor ieder appartement een individuele berging aanwezig.
Een woonruimte huren in Heemskerk Kamernet.
2 woningen te huur in Heemskerk. 16 m 2. 01-05-'20' Onbepaalde tijd. 75 m 2. 30-04-'20' Onbepaalde tijd. Terug naar boven. Huur voordelig je TV, wasmachine of droger via Kamernet! Inclusief gratis plaatsing, service en onderhoud. Vanaf 10 p/m. Vanaf 10 p/m. Vanaf 10 p/m. Vanaf 18 p/m. Vanaf 17 p/m. Vanaf 10 p/m. Bekijk meer in onze winkel. Huur voordelig je TV, wasmachine of droger via Kamernet! Inclusief gratis plaatsing, service en onderhoud. Vanaf 10 p/m. Vanaf 10 p/m. Bekijk meer in onze winkel. Verhuur een kamer. Verhuur een woning.
Huurwoningen heemskerk woning huren Huursector.nl.
5 nieuwe huurwoningen in Heemskerk de laatste 30 dagen. Je kan nog maximaal 4 woningen bekijken zonder account. Registreer gratis om onbeperkt woningen te bekijken. Sorteer zoekresultaten Datum nieuw oud. Prijs laag hoog. Prijs hoog laag. Datum nieuw oud. Prijs laag hoog. Prijs hoog laag. xml version1.0" encodingutf-8? Met een Premium account kan je onbeperkt contact leggen met alle verhuurders op Huursector.nl. Ja, ik wil reageren op deze woning. Huren in Amsterdam. Huren in Den Haag. Huren in Rotterdam. Huren in Utrecht. Huren in Eindhoven.
Huizen te koop en te huur Prismaat Makelaars O.G. Zaanstad B.V.
1 2 3 4. Prismaat Makelaars O.G. Maerten van Heemskerckstraat 21 C. 1961 EB Heemskerk. 0251 26 20 60 heemskerk@prismaat.nl. Copyright Prismaat Makelaars O.G. 2013-2020 Disclaimer Privacy Contact. Prismaat Makelaars o.g. Koude Horn 3. 1941 KA Beverwijk. Copyright Prismaat Makelaars O.G.
Appartementen te huur Castricum Locanto te huur en gezocht in Castricum.
Een unieke kans om te wonen in het Egmondse Duinlandschap. In de kwetsbare duinen tussen Egmond aan Zee en Bergen aan Zee mag niet meer worden gebouwd. Het Rijksmonument Domein. 1 k, 16 m Appartementen te huur: 1 kamer, 16 m Heemskerk. Ben je opzoek naar een leuke kamer, dan heb je hem nu gevonden. 2 k, 85 m Appartementen te huur: Woning aan de Dalenbeek te Beverwijk. Niet zomaar een 2 kamer appartement maar een appartement met een zonnig terras van maar liefst 35 m gelegen op het zuidwesten.
Te huur aangeboden huizen in Heemskerk HuizenZoeker.
1967 PR Heemskerk. Makelaar: Prismaat Makelaars o.g. Annette Poelmanstraat 33. 1963 EP Heemskerk. 1966 WJ Heemskerk. Makelaar: Martin de Regt Makelaars o.g. 1969 LC Heemskerk. Makelaar: Martin de Regt Makelaars o.g. 1962 EE Heemskerk. 1962 EE Heemskerk. Makelaar: Martin de Regt Makelaars o.g. De Trompet 1701. 1967 DB Heemskerk. Makelaar: Zonneveld Makelaars. 1962 HG Heemskerk. Makelaar: Makelaarskantoor O.G. 1966 SG Heemskerk. Makelaar: De Kroon Makelaars. 1966 WJ Heemskerk. 1961 GN Heemskerk. Makelaar: Teer Makelaars. 1967 JE Heemskerk. Makelaar: Jacobus Recourt Makelaars o.g. Carel Van Manderstraat 46D. 1964 RW Heemskerk. Makelaar: Martin de Regt Makelaars o.g. Landelijk gebied 1. De Trompet 1. Te huur 11.
Huurwoningen Heemskerk HuurExpert.nl Alle huizen te huur in Heemskerk.
Woning te huur in Heemskerk. 30 m 2 1 kamer. Appartement te huur in Heemskerk. 40 m 2 2 kamers. Appartement te huur in Heemskerk. 93 m 2 4 kamers. Galerijflat te huur in Heemskerk. 82 m 2 3 kamers.
Te huur in Heemskerk 67 Huurwoningen in Heemskerk Mitula Woning.
Appartement Te Huur In Heemskerk. Heemskerk, Noord Holland Te Huur Appartement 145 m 6 kamers. Midden in het centrum van heemskerk ligt deze maisonnette woning. Centrum van heemskerk heeft u alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. 2 weken, 4 dagen geleden van Huurexpert.
Seniorenwoningen, 55 plus woningen, De HeemBlom Heemskerk Woonzorg Nederland.
U hebt vrij toegang tot de gezamenlijke binnentuin. Verder is het een goede uitvalsbasis: op een kilometer afstand ligt het gezellige winkelcentrum van het Europaplein en vlakbij uw huis kunt u op de bus of de trein stappen. Of in de auto natuurlijk: vanaf 12 per maand heeft u een eigen parkeerplaats. U hoeft dus maar in te stappen en weg te rijden; de oprit naar de A9 is vlakbij. Feiten op een rijtje.: Wooncentrum De Heemblom, Hoflaan 104 t/m 238, 1967 NC Heemskerk. Kale huurprijs gemiddeld 950, per maand prijspeil juli 2019. Voorschot servicekosten vanaf 50, per maand. Huurtoeslag is voor deze woningen niet mogelijk. U dient te beschikken over een minimaal bruto maandinkomen van 4x de huur per maand.
Wijck Aan Duin Bnr 5 in Beverwijk 1944 TT: Appartement te huur. Teer Makelaars Heemskerk.
Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen. Privacy i18n broker.privacy-agreement _nl_NL.properties. Ik ga akkoord met de privacyverklaring. namens mijzelf, als particulier namens mijzelf en mijn partner, als particulier voor een klant, als aankopende makelaar. In overleg Per datum. Financiële voorwaarden Financiële voorwaarden. Geen voorbehoud van toepassing voor het verkrijgen van een financiering Voorbehoud voor het verkrijgen van een financiering koopsom Voorbehoud voor het verkrijgen van een financiering voor een bedrag van. Voorwaarde bouwtechnische keuring Voorwaarde. Geen voorbehoud van toepassing voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring uiterlijk voor het verstrijken van de wettelijke bedenktijd Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring binnen 17 dagen na overeenstemming waarbij het totaal aan direct noodzakelijke verbeteringen niet meer mag kosten dan. Privacy i18n broker.privacy-agreement _nl_NL.properties. Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Breng bod uit. Copyright Teer Makelaars Heemskerk 2019-2020 Disclaimer Contact Privacy.

Contacteer ons

Resultaten voor appartement te huur in heemskerk