geld lenen kost geld reclame
titel van uitspraak Stichting Reclame Code.
In de televisiecommercial wordt onder meer gezegd: Ondernemer, en op zoek naar een lening. Deze tekst staat ook als ondertiteling in beeld. Tot slot wordt melding gemaakt van Let op! Geld lenen kost geld. Samenvatting van de klacht. Door de naam van het bedrijf met een dubbele s uit te spreken Swiss, wordt de indruk gewekt dat het om een Zwitsers bedrijf zou gaan dat even betrouwbaar is als Zwitserse instellingen. Verder wordt niet duidelijk gemaakt dat alleen aan zakelijke klanten een krediet wordt verstrekt. Tot slot wordt niet als tekst op het scherm getoond dat geld lenen geld kost. Klager acht het ongepast dat blijkens het voorgaande vage vormen van camouflage aanwezig zijn in reclame voor een product met een risico.
vandaag nog geld lenen Nu geld lenen geld lenen kost ook geld.
Op zoek naar geld lenen kost ook geld? geld lenen kost ook geld. geld lenen vandaag nog op rekening. lenen zonder bkr toetsing nl lenen met negatieve bkr. dringend geld nodig vandaag. geld lenen kost ook geld. geld lenen kost geld reclame.
Lenen kost geld Geld lenen kost geld Informatie over lenen kost geld Uitleg geld lenen kost geld.
De rente is veel te hoog en dit kunnen zij niet terug betalen, totdat ze aan de deur komen om persoonlijk het af te handelen om het geld te krijgen. Daarom is het nu verplicht om bij een reclame eronder te zetten: let op! Lenen kost geld.
Waarom de zin geld" lenen kost geld" achter sommige reclames? Startpagina GoeieVraag.
Crazy88 15 januari 2011 1424.: Waarom de zin geld" lenen kost geld" achter sommige reclames? Oke, ik begrijp wel dat geld lenen inderdaad geld kost, maar in bijvoorbeeld de huidige Opel reclame wordt gezegd dat je nu 50% kan betalen en dan over 1 of2?
Geld lenen kost geld Wat betekent dat nou voor jou?
De overheid heeft een aantal jaren geleden besloten om hier een reclame campagne aan te wijden, genaamd Let op, geld lenen kosten geld. Deze campagne is blijvend en de waarschuwing komt dan ook altijd weer terug bij een reclame over een lening. Campagne geld lenen kost geld.
Reclameboek Verplichte waarschuwing kredietreclames.
De Autoriteit Financiële Markten AFM maakte vorige week bekend dat financiële ondernemingen vanaf 1 april hun reclames over krediet op tv, radio, internet en in gedrukte media moeten voorzien van de waarschuwing: Let op! Geld lenen kost geld. Deze tekst moet consumenten bewust maken van de kosten en risicos van lenen. De AFM meent deze waarschuwing verplicht te moeten stellen bij reclames voor krediet. De AFM bericht; De" aanpassing van de Nadere Regeling Gedragstoezicht Financiële Ondernemingen Nrgfo bevat de regels voor het opnemen van een waarschuwingszin en symbool in reclame uitingen voor krediet.
minikrediet bedrijfslening berekenen let op geld lenen kost ook geld.
geld lenen kost ook geld. let op geld lenen kost geld. geld lenen kost geld logo. geld lenen kost geld reclame. geld lenen kost geld betekenis. let op geld lenen kost ook geld. met spoed geld lenen zonder bkr toetsing.
Geld lenen kost geld: een slappe waarschuwing IEXGeld.nl.
Het is wel aan de AFM om de kredietverstrekkers te verplichten transparantie te betrachten over de in rekening te brengen rente en de overige voorwaarden. Check ook: Vertrouwen de banken ons wel? Pech of onverantwoordelijk gedrag. Natuurlijk mag er wat mij betreft wel ingegrepen worden als de informatie mogelijk technisch correct is, maar toch misleidend is. Maar de gedragswetenschappelijke benadering die AFM kiest komt heel dicht in de buurt van paternalistisch toezicht waarbij de consument niet meer verantwoordelijk is voor zijn eigen beslissingen. Als het om lenen gaat is het echte probleem dat een categorie mensen niet in staat is gedurende de looptijd rente en aflossingen te betalen. Dat kan veroorzaakt zijn omdat op voorhand de lening al te hoog was, in relatie tot verwachte toekomstige inkomsten. Een tweede reden kan zijn dat door pech of ongelukkige omstandigheden de rente en aflossing niet meer op te brengen is. Een derde mogelijkheid is dat de leners zelf onverantwoordelijk omgaan met hun financiën. Toezichthouden kost veel geld. Alleen in het eerste geval is er een taak van de toezichthouder en is het belangrijk dat de regels zodanig zijn dat er geen te hoge leningen kunnen worden afgesloten.
Let Op Geld Lenen Kost Geld GIF LetOp GeldLenenKostGeld Swishfund Discover Share GIFs.
Let Op Geld Lenen Kost Geld GIF. SD GIF HD GIF MP4. Share to iMessage. Share to Facebook. Share to Twitter. Share to Reddit. Share to Pinterest. Share to Tumblr. Copy link to clipboard. Copy embed to clipboard. Geld Lenen Kost Geld.
Telefoonabonnementen met gratis toestel worden definitief als lening gezien All About Phones.
Let op, geld lenen kost geld. Concreet betekent dit dat je geen abonnement met gratis telefoon kunt afsluiten als je schulden hebt. De achterliggende gedachte hiervan is dat je dan niet bijvoorbeeld de nieuwste iPhone kunt nemen als je geen geld daarvoor hebt.
Let op: Geld lenen kost geld.
Geld lenen kost geld. Geld" lenen kost geld." De slogan Let op! Geld lenen, kost geld moet consumenten, die geld willen lenen, aanzetten tot nadenken en zorgen voor bewustwording. In 2009 is vanuit de overheid bepaald dat kredietverstrekkers deze slogan moeten toevoegen aan al hun reclame-uitingen voor consumptief krediet. Als kredietverstrekker van consumptief krediet ben je verplicht om de slogan Geld lenen kost geld goed zichtbaar in alle reclame en communicatie-uitingen te plaatsen. Ook mag een kredietverstrekker niet adverteren dat consumenten snel geld kunt lenen.

Contacteer ons

Op zoek naar geld lenen kost geld reclame?